SEDA HAKAN

Birim GENEL SEKRETERLİK
E-mail shakan@bingol.edu.tr
Oda No

02.04.2018 TARİHİNDE İNÖNÜ ÜNİVERSİTE REKTÖRLÜK BİNASIN'DA İDARİ BİRİMLER GENEL SEKRETER ( HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ-ETİK KURULU-MEMUR) OLARAK  GÖREV YAPTIM.

24.02.2020 TARİHİNDE MALATYA  TURGUT ÖZAL TIP MERKEZİ ARAŞTIRMA HASTANESİNDE  BİR ÇOK BÖLÜMDE ANABİLİM DALI SEKRETERLİĞİ (MEMUR) OLARAK GÖREV YAPTIM.

09.02.2021 TARİHİNDE NAKLEN BİNGÖL ÜNİVERSİTE REKTÖRLÜK BİNASIN'DA SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞIN'DA KADROM OLUP GÖREVLENDİRME YAPILARAK  GENEL SEKRETERLİK  BİRİMİNDE (MEMUR) OLARAK GÖREV YAPTIM.

28.07.2021 TARİHİNDE BİNGÖL ÜNİVERSİTE REKTÖRLÜK BİNASIN'DA GÖREVLENDİRME YAPILARAK İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞIN'DA (MEMUR) OLARAK GÖREV YAPTIM.

01.02.2022 TARİHİNDE BİNGÖL ÜNİVERSİTE REKTÖRLÜK BİNASIN'DA GÖREVLENDİRME YAPILARAK REKTÖR YARDIMCISI SEKRETERLİĞİ (MEMUR) OLARAK GÖREV YAPTIM.

07.04.2022 TARİHİNDE BİNGÖL ÜNİVERSİTE REKTÖRLÜK BİNASIN'DA GÖREVLENDİRME YAPILARAK GENEL SEKRETERLİK  BİRİMİNDE (MEMUR) OLARAK GÖREV YAPMAKDA DEVEM ETMEKDEYİM.