SEMİH ELİBOL

Unvan TEKNİKER
Birim BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI
E-mail selibol@bingol.edu.tr
Oda No 3-07 (Rektörlük Binası)

DERECE BÖLÜM/PROGRAM ÜNİVERSİTE YIL
Lisans Ziraat Fakültesi - Tarla Bitkileri Bölümü Bingöl Üniversitesi 2022
Lisans Maliye Bölümü Anadolu Üniversitesi (Açıköğretim) Devam Ediyor
Ön Lisans Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Bölümü Karadeniz Teknik Üniversitesi 2012

Er, H., Elibol, S. (2022). Farklı Tuz Konsantrasyonlarında Semiz Otu (Portulaca oleracea) ve Kamışsı Yumak (Festuca arundinacea) Bitkileri Uygulanarak Tuzlu Toprakların Fitoremediasyon Yöntemiyle İyileştirilmesi. Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi, (34), 70-74.

H. ER, S. ELİBOL "Farklı Tuz Konsantrasyonlarında Halofit Bitkiler ile Tuzlu Toprakların İyileştirilmesi", 2nd International Conference on Applied Engineering and Natural Sciences (ICAENS2022), Konya-Turkey,2022.

2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı.(2021-2022)

Proje Konusu: Bazı Halofit Bitkiler ile Tuzlu Toprakların Fitoremediasyon Yöntemiyle İyileştirilmesi.