MEHMET AKİF UÇGUN

Birim YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI
E-mail maucgun@bingol.edu.tr
Oda No 2-19

1980 yılında Mersin’de doğdu. İlkokulu, ortaokulu ve liseyi Erdemli Lisesi’nde tamamladı. 2001 yılında Mustafa Kemal Üniversitesi İskenderun M.Y.O Makine Resim ve Konstrüksiyon bölümününden  mezun oldu. 2019 yılında Bingöl Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümününden  mezun oldu. 2023 yılında Bingöl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Makine Mühendisliği Ana Bilim Dalı Yüksek Lisans Programından mezun oldu. 2005 ve 2011 yılları arasında özel sektörde çalıştı. 2011 yılında, Bingöl Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik daire Başkanlığında Makine teknikeri olarak atandı. Halen Yapı İşleri Ve Teknik Daire Başkanlığında Makine İkmal Şübe Müdürlüğü görevini  yürütmektedir.

Lise: Erdemli Lisesi (1997)

Üniversite: Mustafa Kemal Üniversitesi,  İskenderun Meslek Yüksek Okulu, Makine – Resim - Konstrüksiyon (2001)

Üniversite: Bingöl Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği (2019 )

Yükseklisans:  Bingöl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Makine Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans (2023)