VEYSEL ALBAYRAK

Birim PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI
E-mail valbayrak@bingol.edu.tr
Oda No Rektörlük Binası Kat:1 Oda:8

1984 yılında Bingöl’de doğan Veysel ALBAYRAK lise eğitimini Bingöl 60. Yıl Sağlık Meslek Lisesi Acil Tıp Teknisyenliği Bölümünde, Yükseköğrenimini ise Kocaeli Üniversitesi İtfaiyecilik ve Yangın Güvenlik Teknikerliği ile Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde tamamladı. Özel sektör kuruluşlarında Acil Tıp Teknisyeni ve İtfaiyecilik ve Yangın Güvenlik Teknikeri olarak çalıştı. 2007 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığında memuriyete başlayarak 2010 yılında Bingöl Üniversitesine naklen atandı.

Bingöl Üniversitesi Personel Daire Başkanlığında 2010 yılından itibaren Memur, Bilgisayar İşletmeni, Şef, Şube Müdürü V. ve Şube Müdürü kadrolarında görev yapmış olup ayrıca 2011-2018 yılları arasında Sivil Savunma Uzmanlığı Birimi Sivil Savunma Amirliği görevini yürütmüştür. Halen Personel Daire Başkanlığı Akademik Personel Şube Müdürlüğü görevini yürütmektedir.

LİSE                    : BİNGÖL 60.YIL SAĞLIK MESLEK LİSESİ – ACİL TIP TEKNİSYENLİĞİ

ÖN LİSANS        : KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ – İTFAİYECİLİK VE YANGIN GÜVENLİĞİ

LİSANS               : ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ – İŞLETME