NURSAÇ AKYOL

Birim GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK MESLEK YÜKSEKOKULU / GIDA İŞLEME
E-mail nakyol@bingol.edu.tr
Oda No GT-Y-2

1992 yılında Antalya'da doğdu. İlk öğrenimini 3. Sınıfa kadar Muğla/Milas’ta tamamladıktan sonra Antalya’ya geldi ve ilk öğrenimini burada tamamladı. Liseyi Antalya Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Yüksek öğrenimine 2011 yılında Ege Üniversitesi’nde Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliğinde başladı ve 2016 yılında mezun oldu. 2017 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalında Yüksek Lisans çalışmalarına başladı. 2019 yılında yüksek lisans eğitimini tamamladı. 2021 yılında Bingöl Üniversitesi Gıda, Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokuluna Gıda İşleme Bölümü’ne öğretim görevlisi olarak atandı. Halen bu görevde çalışmalarını sürdürmektedir.

Öğrenim Durumu Üniversite Fakülte/Enstitü Bölüm/ABD Yıl
Lisans Ege Üniversitesi Mühendislik Gıda Mühendisliği 2016
Yüksek Lisans Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği 2019

• İçme Sütü ve Konsantre Süt ürünleri