ZEYNEP SULTAN ERDOĞDU GÜN

Oda No

Lisans Ankara Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım 2008-2013
Yüksek Lisans Gümüşhane Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım 2014-2017
Doktora Fırat Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım 2019-..

Arvato Bertelsman Çağrı Merkezi Müşteri Temsilciliği

Gümüşhane Olay Gazetesi Haber Muhabirliği

Gümüşkoza Gazetesi Haber Muhabirliği

Gümüşhane Türk Telekom Fen Lisesi ve Harşit Anadolu Lisesi İngilizce Branşı Öğretmenlik

Erdoğdu Z., Taşdelen B. Televizyon Reklamlarında Kültürel ve Dini Göstergelerin Kullanımı: 2010-2017 Coca-Cola Ramazan Dönemi Reklamlarının Göstergebilimsel Analizi. Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi Elektronik Dergisi, 7(2): 1296–1326, 2019.

Erdoğdu, Z.,Taşdelen, B.,"Use of Cultural and Religious Indicators in Television Advertisements: Semiological Analysis of 2010-2017 Coca-Cola Ramadan Advertisements", The 13Th AGP International Humanities and Social Science Conference, University of Zagreb ın Dubrovnik, Croita Between 31 August-2 September, 2018.

Gün, Zeynep Sultan (2021), Reklamlarda Kullanılan Cinsel  Retorik Biçimlerinin Sosyal Medyada Ölçümlenmesi: Instagram Fenomenleri Örneği, Covid-19 Döneminde İletişim Çalışmaları ve Medya, M.Yılmaz içinde,( s. 105-121) İksad Yayınevi: https://iksadyayinevi.com/wp-content/uploads/2021/04/COVID-19-SURECINDE-ILETISIM-VE-MEDYA-CALISMALARI.pdf

Gün, Zeynep Sultan (2021), Yeni Medya Ortamlarının Alt Kültürlere Etkisi:Üçüncü Dalga Kahveciler Örneği, Dijital Çağda Alt Kültür Okumaları, Ed: S. Biçer içinde, (s. 105-163) Eğitim Yayınevi.

International Apicultural Research and Sustainable Regional Development Strategy Congress (11 – 13 October 2019) Secretariat and Organizing Committee Member / Bingol - TURKEY

TÜBİTAK, 1001, "Atıkları Dönüştürüyor Doğamı Koruyorum", Yürütücü: Fevzi Şevik, Eğitmen: Zeynep Sultan Gün.

"Arıların Canlılar İçin Önemi" Konulu Canlı Çizim Etkinliği, Düzenleyen(ler): Zeynep Sultan Gün

"Çocukların Gözünden Bal Arıları" Ödüllü Resim Yarışması,Düzenleyen(ler): Zeynep Sultan Gün