-
Bıldır, B., Demirkan Z., Kaya, B., Caf, F., “Propolisin Alıç Sirkesi Ekstraktında Bazı Biyolojik Özelliklerinin İncelenmesi”, II. Uluslararası Arıcılık Araştırmaları ve Sürdürülebilir Kırsal Kalkınma Stratejileri Kongresi, 24-26 Ekim 2022, Bingöl. (Sözlü Bildiri)
-
Bıldır, B., Kaya, B., “Doğal Antioksidan Kaynağı Bitkilerin Fonksiyonel Gıda Bileşeni Olarak Kullanımı”, ISPEC 8. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi, 24-25 Aralık 2021, Bingöl. (Sözlü Bildiri)
-
Bedir, S., Elhazar, T., Demirkan, Z., Bıldır, B., Kaya, B., “Kitosan ve Propolis Kullanılarak Gümüş Nanopartiküllerin Biyosentezi ve Sitotoksititesinin Belirlenmesi”, ISPEC 8. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Kırsal Kalkınma Kongresi, 24-25 Aralık 2021, Bingöl. (Sözlü Bildiri)
-
Bıldır, B., Kaya, B., “Balın Rengi ile Kimyasal Bileşimi Arasındaki İlişki”, Uluslararası Arıcılık Araştırmaları ve Sürdürülebilir Kırsal Kalkınma Stratejileri Kongresi, 11-13 Ekim 2019, Bingöl. (Poster Bildiri)
-
Bıldır, B., Demircan, H., Oral, R.A., “Effects of Temperature and Different Thickeners on Rheological Properties of Ketchup”, 3nd International Congress on Food Technology, 10-12 October 2018, Nevşehir. (Sözlü Bildiri)
-
Demircan, H., Bıldır, B., Oral, R.A., “Relationship Between Cholesterol and Diet”, 3nd International Congress on Food Technology, 10-12 October 2018, Nevşehir. (Poster Bildiri)
-
Bıldır, B., “Carmine Production, Usage Areas and Effects on Human Health”, International Eurasian Natural Nutrition and Healthy Life, 12-15 July 2018, Ankara. (Poster Bildiri)
-
Bıldır, B., Demircan, H., Oral, R.A., “Antibiotics and Pesticides in Poultry Sector”, 2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, 2-5 April 2018, İzmir. (Poster Bildiri)